data/20190401-banner/cin-cin-amica-fejlec.jpg
data/20190401-banner/cin-cin-amica-fejlec_2.jpg
data/20190401-banner/cin-cin-amica-fejlec_3.jpg
data/20190401-banner/cin-cin-amica-fejlec_4.jpg

Szűrés méret alapján

  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
Keresés

Vásárlási tudnivalók

A megjelenített termékek kizárólag mintaboltjainkban személyesen, illetve a webáruház szoftveren keresztül rendelhetőek meg. A megrendelés összege a házhoz-szállítás költségét nem tartalmazza

Vásárlás kizárólag felhasználói regisztrációval lehetséges. A regisztráció előnye, hogy amennyiben legközelebb is szeretne tőlünk rendelni, adatait nem szükséges újonnan megadni, több szállítási/számlázási címet is felvehet, valamint rendelési folyamatát is nyomon követheti.

A regisztráció nem vesz igénybe pár percnél több időt.

Ügyeljen az adatok pontos megadására, hogy a kiszállítás zökkenőmentesen történhessen.

A megrendelések leadása a Webáruházban kizárólag elektronikus úton lehetséges. Telefonon, faxon, e-mailen, levélben leadott rendeléseket a Cin Cin Amica nem fogad el. A rendelésekkel kapcsolatos tájékoztatásokat a Cin Cin Amica szintén elektronikus úton küldi el a felhasználók részére.

 A megvásárolni kívánt áruk jellemzőit a Vevő az adott termék képe mellett elhelyezett termékleírásból ismerheti meg. Amennyiben további kérdése merülne fel a termékekkel kapcsolatban, vevőszolgáltunkon kaphat részletes felvilágosítást. Vevőszolgálatunk elérhetősége: webshop@cincinamica.com

A termékek vételára a kiválasztott termék mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az ÁFÁ-t és minden esetben 1 darab (pár) termékre vonatkozik.

 

Rendelés menete

A megrendelés befogadásáról a Vevő részére haladéktalanul visszaigazoló üzenetet küldünk. Készlethiány esetén előfordulhat, hogy a megrendelést a Cin Cin Amica nem tudja teljesíteni. Ilyen esetben a Vevőt értesíti.

A Cin Cin Amica számlát állít ki. Mely tartalmazza a termékek árát illetve a vásárlás időpontját. A számla a szavatosságot igazoló szelvény is egyaránt.

A webáruházban fennálló technikai problémák miatt (méret, készlet vagy ár tekintetében) felelősséget nem vállalunk.

 

Fizetés

A vásárlás utánvétes fizetéssel lehetséges.

Utánvétes rendelés esetén a Vevő a megrendelés teljes összegét a terméket kiszállító futárszolgálat munkatársának készpénzben teljesíti. Mivel a futárszolgálat csak készpénzt fogad el, így az átvételnél nincs lehetőség a vásárlási utalványok, egyéb kedvezmények beváltására.

 A megrendelt termékeket a GLS Futárszolgálat Kft. szállítja házhoz, a megrendelés során megadott, magyarországi szállítási címre. A kiszállítás díja a Vevőt terheli.

Magyarország területén a szállítás díja 1.300 Ft, Budapesten belül bruttó 8.999 Ft feletti megrendelés esetén vidéken bruttó 6.499 Ft felett ingyenes. 

A szállítási idő: a visszaigazoló e-mail megérkezésétől számított 2-3 munkanap
Fizetési mód: utánvétel

Készítette: OpenCart Magyarország
Cin Cin Amica női cipőbolt - Budapest © 2019