data/fejlec/fejleckep_7.jpg
data/fejléc/fejleckep_1.jpg
data/fejléc/fejleckep_8.jpg
data/fejléc/fejleckep_3.jpg
data/fejléc/fejleckep_6.jpg
data/fejléc/fejleckep9.jpg
data/fejléc/fejleckep_7.jpg

Szűrés méret alapján

  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
Keresés

Szállítási feltételek

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK 


Szállítás

A megrendelt termékeket a SPRINTER Futárszolgálat Kft szállítja házhoz, a megrendelés során megadott, magyarországi szállítási címre. A kiszállítás díja a Vevőt terheli.

Magyarország területén a szállítás díja 1.000 Ft, Budapesten belül bruttó 4.999 Ft feletti megrendelés esetén vidéken bruttó 3.999 Ft felett ingyenes.

(14 óra előtt leadott rendelés esetében másnapra kiszállítja a futárszolgálata. A 14 óra után leadott rendelések a következő napi rendelésekkel lesznek feldolgozva, így a feldolgozást követő munkanapon kerül kézbesítésre a megrendelt cipő.)

15000Ft-os rendelés felett a szállítás költségét cégünk állja.

 

A megrendelt termékek átvétele

A termékek kiszállítása személyesen, házhoz történik, hétköznapokon.  A Vevő által megjegyzésként feltüntetett további információkat a kiszállítás körülményeiről vagy egyéb feltételeiről minden esetben átadjuk a futárszolgálatnak, de nem tudjuk ellenőrizni, hogy a kézbesítő figyelembe is veszi azokat.

Amennyiben az újra kiszállítás a második alkalommal sem sikeres, és a Vevő hibájából hiúsul meg, az újraküldés költségei a Vevőt terhelik. Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja megrendelőt terheli, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

A Vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni, valamint meggyőződni arról, hogy a számlán szereplő tételek a valóságban megegyeznek a rendelt, és kiszállított termékekkel. Ha ezzel kapcsolatban bármilyen probléma felmerülne, azonnal köteles felvenni ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, a hiba elhárítása érdekében.

Készítette: OpenCart Magyarország
Cin Cin Amica női cipőbolt - Budapest © 2018