data/20190401-banner/cin-cin-amica-fejlec.jpg
data/20190401-banner/cin-cin-amica-fejlec_2.jpg
data/20190401-banner/cin-cin-amica-fejlec_3.jpg
data/20190401-banner/cin-cin-amica-fejlec_4.jpg

Szűrés méret alapján

  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
Keresés

Szállítási feltételek

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK 


Szállítás

A megrendelt termékeket a Gls Futárszolgálat szállítja házhoz, a megrendelés során megadott, magyarországi szállítási címre.
A kiszállítás díja a Vevőt terheli, amennyiben az összeg nem haladja meg a lentebb feltüntetett rendelési összeget.

Magyarország területén a szállítás díja 1.300 Ft, Budapesten belül bruttó 8.999 Ft feletti megrendelés esetén, vidéken bruttó 6.499 Ft felett ingyenes.

 

A megrendelt termékek átvétele

A termékek kiszállítása személyesen, házhoz történik, hétköznapokon.  A Vevő által megjegyzésként feltüntetett további információkat a kiszállítás körülményeiről vagy egyéb feltételeiről minden esetben átadjuk a futárszolgálatnak, de nem tudjuk ellenőrizni, hogy a kézbesítő figyelembe is veszi azokat.

Amennyiben az újra kiszállítás a második alkalommal sem sikeres, és a Vevő hibájából hiúsul meg, az újraküldés költségei a Vevőt terhelik. Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja megrendelőt terheli, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

A Vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni, valamint meggyőződni arról, hogy a számlán szereplő tételek a valóságban megegyeznek a rendelt, és kiszállított termékekkel. Ha ezzel kapcsolatban bármilyen probléma felmerülne, azonnal köteles felvenni ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, a hiba elhárítása érdekében.

Készítette: OpenCart Magyarország
Cin Cin Amica női cipőbolt - Budapest © 2019