data/valami/fejleckep_1_2018marc.jpg
data/valami/fejleckep_2_2018marc.jpg
data/valami/fejleckep_3_2018marc.jpg
data/valami/fejleckep_5_2018marc.jpg
data/valami/fejleckep_4_2018marc.jpg
data/valami/fejleckep_6_2018marc.jpg

AX-37-BL

qr code
Ár: 7,999 Ft


Szállítás:
A szállítási díj 1.000 Ft. Budapesten belül bruttó 4.999 Ft feletti megrendelés esetén, vidéken pedig bruttó 3.999 Ft felett ingyenes.
Nézettség:
1478
Szín:
Méret:
Mennyiség
  Hozzáadás a kívánságlistához

A termék hozzá lett adva a Kívánságlistámhoz

Újdonságok

C72-Bl

C72-Bl

7,999 Ft
N-3-Bl

N-3-Bl

6,999 Ft
LL-57-Bl

LL-57-Bl

5,499 Ft
LL-57-Pi

LL-57-Pi

5,499 Ft
LE011P-Bl

LE011P-Bl

4,999 Ft

anyaga: műbőr

bélés anyaga: textil/műbőr

talp: szintetikus

származási hely: China

Az Ön neve:       
Az Ön véleménye:
Írja be az ellenőrző kódot:

captcha
Értékelés:   

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK 


Szállítás

A megrendelt termékeket a Gls Futárszolgálat szállítja házhoz, a megrendelés során megadott, magyarországi szállítási címre.
A kiszállítás díja a Vevőt terheli, amennyiben az összeg nem haladja meg a lentebb feltüntetett rendelési összeget.

Magyarország területén a szállítás díja 1.000 Ft, Budapesten belül bruttó 4.999 Ft feletti megrendelés esetén, vidéken bruttó 3.999 Ft felett ingyenes.

 

A megrendelt termékek átvétele

A termékek kiszállítása személyesen, házhoz történik, hétköznapokon.  A Vevő által megjegyzésként feltüntetett további információkat a kiszállítás körülményeiről vagy egyéb feltételeiről minden esetben átadjuk a futárszolgálatnak, de nem tudjuk ellenőrizni, hogy a kézbesítő figyelembe is veszi azokat.

Amennyiben az újra kiszállítás a második alkalommal sem sikeres, és a Vevő hibájából hiúsul meg, az újraküldés költségei a Vevőt terhelik. Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja megrendelőt terheli, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

A Vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni, valamint meggyőződni arról, hogy a számlán szereplő tételek a valóságban megegyeznek a rendelt, és kiszállított termékekkel. Ha ezzel kapcsolatban bármilyen probléma felmerülne, azonnal köteles felvenni ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, a hiba elhárítása érdekében.

 


A fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében eladott dolgokra vonatkozó szavatossági és jótállási igények intézésének eljárási szabályairól szóló 19/2014. (IV. 29.) NGM rendelet.

A hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. A szavatosság a számla eredeti, vagy másolati példányával érvényesíthető. A reklamáció kezelését a szavatosság teljes időtartama alatt a Forgalmazó (Cin Cin Amica) ügyfélszolgálata végzi. A szavatosság első 6 hónapja alatt a bevizsgálás költségét a Forgalmazó állja, a fennmaradó 18 hónapban a Vásárló az esetleges reklamációval a fogyasztóvédelmi szervekhez fordulhat, s a jogos reklamációról szóló jegyzőkönyvvel érvényesítheti szavatossági jogát.

Meghibásodás esetén- a szavatossági jegyen feltüntetett címre kell visszaküldeni a terméket. A szavatosság nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkra, ezért kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót!

Vásárlástól való elállás joga

A megrendelt termékek kézhezvételétől számított 14 napon belül a Vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. (Kézhezvételi időpont a futártól történő átvétel időpontja. Ez a futártól kapott nyugtával bizonyítható.) Ezt a szándékát írásban (e-mailben) kell jeleznie az ügyfélszolgálat felé és a kiszállított terméket, a lenti dokumentummal együtt a Cin Cin Amica címére vissza kell juttatnia. Ebben az esetben a Cin Cin Amica haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudomásszerzésétől számított 14 napon belül köteles visszatéríteni a vevő által ellenszolgáltatásként megfizetett összeget, amennyiben a Vevő a terméket visszaszolgáltatta az eladó részére. A visszatérítés a normál szállítási költségre is vonatkozik, azonban a megrendelt termék visszajuttatásának költségeit a Vevő viseli. Elállás esetén a vállalkozás nem köteles visszatéríteni a fogyasztónak ez emelt díjú fuvarozásból  eredő többletköltségeket (Express kiszállítás), csak a normál fuvarozási díjat.

Amennyiben a Vevő él elállási jogával úgy köteles a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított tizennégy napon belül visszaküldeni, a számlával együtt. Az elállást a jelen ÁSZF mellékletében foglat elállási nyilaktozaton a Cin Cin Amica eletroikus úton jelentheti be a Vevő. A Cin Cin Amica kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A Cin Cin Amica banki átutalással téríti meg a termék vételárát.Visszaküldés az űrlapon található címre történjen. A csomagolás sérüléséből, vagy a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő károk költségei a Vevőt terhelik. Abban az esetben, ha a terméket a Vevő használatba vette, és nem tudja sérülésmentesen visszajuttatni, akkor a Cin Cin Amica nem vállalja a termék visszavásárlását.


A szükséges dokumentum az alábbi linkről letölthető:

 

Szűrés méret alapján

  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
Keresés

Hasonló termékek

LL-69P-W

LL-69P-W

2999.0000
AL-72-Bl

AL-72-Bl

6999.0000
QQ06-Bl

QQ06-Bl

5499.0000
AL-72-Go

AL-72-Go

6999.0000
LL-69P-Bei

LL-69P-Bei

2999.0000
LE022-Bl

LE022-Bl

7999.0000
Készítette: OpenCart Magyarország
Cin Cin Amica női cipőbolt - Budapest © 2018